top of page
_DSC4419_edited.jpg

OM MIG

FRA KORT TIL GODT

Den dag i dag har jeg flere års erfaring med både digitalt og trykt grafisk design, samt grafisk produktion, og er klar til at udvikle flotte brochurer, flyers, logoer mv., men sådan har det ikke altid været. Fra barnsben har jeg været vild med at skabe kreative ting på computeren og i hånden - lige fra jeg, som 8-9 årig, var med min far på arbejde, og fik lov til at tegne på hans computer, til jeg fik ansvaret for at designe studiekort som produktionsleder ved Martin Guld Fotografi, og for alvor fik øjnene op for grafisk design.

 

PERSONLIGE EGENSKABER
 

Positiv

Jeg er næsten altid glad og positiv, og når der opstår svære og trælse situationer både privat og i arbejds-sammenhæng, får jeg det oftest vendt til noget positivt, og ender med at få noget godt med derfra.

 

Videbegærlig

Jeg elsker at sætte mig ind i nye ting og tilegne mig ny viden - både indenfor mit eget fagområder, men også udenfor.

 

Struktureret

Jeg er den type der bedst kan lide orden
omkring mig, så arbejder jeg bedst. Jeg sørger for at der er styr på sagerne, og gjort klar til næste dag.

 

Empatisk

Jeg forsøger altid at være opmærksom på hvordan dem jeg omgiver mig med, har det. Hvis en kollega har det skidt af den ene eller anden årsag, er jeg klar til at lytte og støtte så godt jeg kan. Det er vigtigt for mig at alle har det godt omkring mig.

 

Dedikeret

Jeg bliver gerne meget optaget af de opgaver jeg er i gang med, og hvis noget skal gøres færdigt, går jeg ikke hjem før opgaven er løst.

 

bottom of page